Baby-scones-with-jam-and-cream

یه مدت بود که در مجله آشپزی مدرن آلامتو مطلبی رو منتشر نکرده بودیم امروز در اولین روز بهار ، دستور پخت یه شیرینی خوشمزه رو آماده کردیم.

این بچه شیرینی های خوشگل می تونن همراه با یه چای عصرگاهی عالی باشن.

مواد لازم واسه ۸ نفر

  • دو و نیم لیوان آرد پف کننده
  • ۱ قاشق سوپ خوری پودر شکر
  • ۸۰ گرم کره، ورقه ورقه شده
  • یه لیوان شیر
  • مربای توت فرنگی و خامۀ غلیظ واسه سرو کردن

دستورالعمل

قدم اول: گرما فر رو روی ۲۲۰ درجه سانتی گراد بذارین. یه ظرف ۲۲ سانتی متری پخت کیک با عمق ۷.۵ سانتی متر رو چرب کنین. تو یه کاسه آرد و شکر رو با هم ترکیب کنین. با به کار گیری نوک انگشتان، کرۀ خود رو داخل ترکیب آرد خود بکنین.

قدم دوم: در وسط این ترکیب یه چاله بسازین. شیر رو در اون بریزین. بعد به آرومی ترکیب رو هم بزنین تا یه خمیر یکدست بدست بیارید.

قدم سوم: خمیر خود رو به صورت شیرینی های دایره ای ۴.۵ سانتی در بیارید. بعد باقی مونده ها رو دوباره ترکیب کرده و شیرینی درست کنین. تا وقتی که ۲۰ قطعه شیرینی داشته باشین. این شیرینی ها رو درون ظرف پخت خود بذارین. کمی آرد اضافی بروی اونا بریزین. واسه ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید تا طلائی رنگ شن. بعد ظرف رو از فر خارج کرده و واسه ۵ دقیقه بذارین تا خنک شه. بعد شیرینی ها رو درون یه حولۀ تمیز قرار داده تا گرم باقی بمونن و همراه با خامه و مربا اونا رو سرو کنین.

آشپزی مدرن