کابینت ام دی اف متری چند؟

اولین سوالی که خیلی از مشتریان دارن اینه که کابینت ام دی اف متری چند؟ ما می‌خواهیم جواب این سوال را یک بار برای همیشه بدهیم. کابینت ام دی اف انواع مختلفی دارد ابتدا باید ببینید قیمت چه نوع کابینت ام دی اف را می‌خواهید.
بیشتر بخوانید : کابینت آشپزخانه

کابینت ام دی اف می‌تواند کلاسیک یا مدرن باشد. در واقع قیمت پایه کابینت امروزه از متری ۸۵۰/۰۰۰ در سبک مدرن شروع می‌شود و در سبک کلاسیک و کابینت لاکچری تا متری ۶/۰۰۰/۰۰۰ هم ادامه دارند. حال باید انتخاب کنید چه نوع کابینتی مناسب محیط آشپزخانه شماست. پس در این قسمت از مقاله به سراغ جدیدترین مدل ها و رنگ های کابینت آشپزخانه خواهیم پرداخت.
✅بیشتر بخوانید : کابینت اشپزخانه

 

قیمت کابینت ام دی اف (نحوه محاسبه قیمت کابینت)

 

نحوه محاسبه قیمت کابینت ام دی اف بر مبنای متر طول می‌باشد البته با ابعاد استاندارد . ارتفاع استاندارد کابینت زمینی با صفحه و پایه ۹۰ سانتی متر می باشد و عمق صفحه آن ۶۰ سانتی متر می‌باشد‌. ارتفاع استاندارد کابینت دیواری (هوایی) ۷۰ سانتی‌متر و عمق آن ۳۰ سانتی متر میباشد، ۶۰ درصد از قیمت کل کابینت مربوط به کابینت زمینی و ۴۰ درصد مربوط به کابینت دیواری (ارتفاع ۷۰ سانتی‌متر) است. مبنای محاسبه کابینت کمدی، کابینت ویترینی، کابینت ارتفاع ۹۰ و … از همین استاندارد ها ضریب می گیرد.
بیشتر بخوانید : آکسا گروپ

تفاوت ورق ام دی اف ایرانی و خارجی

تفاوت ورق ام دی اف ایرانی و خارجی در میزان تراکم فیبر آنهاست. ورق ام دی اف خارجی تراکم فیبر بالاتری دارد. این تراکم بالا موجب مقاومت و استحکام بیشتر ورق ام دی اف خارجی می گردد. تراکم بالا باعث می شود تا نصب لولا و دستگیره ها بهتر صورت گیرد و هنگام باز و بسته شدن درب کابینت سر و صدا ایجاد نشود.

یکی دیگر از تفاوت های ام دی اف ایرانی و خارجی در این است که مغز ام دی اف های ایرانی نسبت به خارجی تیره تر است. دلیل تیرگی آن استفاده از چسب بیشتر است. روکش های ملامینه خارجی رنگ بهتری نسبت به ایرانی دارند و بیشتر حس طبیعت را تلقین می‌کنند.

انواع تخته برای ساخت ام دی اف

برای ساخت کابینت از چوب مصنوعی ام دی اف پرکاربرد ترین ورق می باشد. ورق ام دی اف از ترکیب تکه های چوب نرم و سخت و ترکیب آن با موم و رزین تولید می شود. علاوه بر ام دی اف از ورق اچ دی اف هم می توان برای تهیه کابینت استفاده نمود. در فرآیند تولید اچ دی اف گرما و فشار زیادی به کار برده می‌شود و نیازی به چسب ندارد. این نوع فرآورده چوبی بسیار مقاومت بالایی داشته و همچنین از قیمت بالاتری به نسبت ام دی اف برخوردار است. تئوپان نیز از دیگر ورق ها برای ساخت کابینت است. نئوپان فرآورده چوبی است که از تراشه یا خرده چوب ساخته می‌شود و دارای تراکم پایینی می باشد. از این تخته به جهت ساخت کابینت‌های ملامینه استفاده کرده و به نسبت ام دی اف بسیار ضعیف‌تر است.”

ضرر اصلی در خرید کابینت نسبت به سایر کالای دکوراسیونی چیست؟

خرید کابینت با سایر کالاهای دکوراسیونی کاملا متفاوت است , چراکه بعد از خرید کالاهایی نظیر مبل , فرش , میز و کمد و … می توان بر حسب سلیقه ، بدوت هزینه , آنرا تغییر و یا جابجا و یا بخشی از آنرا با کمی هزینه جایگزین کرد. در صورتی که در مورد کابینت این موضوع متفاوت است و بعد از خریداری , امکان تغییر و جابجایی پر هزینه و دشوار است.

کابینت‌های مدرن جدید که ممکن است دوست داشته باشید:

کابینت‌های ساده با دستگیره‌های ظریف و ساده و خطی
رنگ‌های مات و براق (ساده، فانتزی)
ترجیحاً استفاده از گاز رومیزی
هودهای شیشه‌ای، استیل
لوازم معمولاً سفید و سیلور هستند
ملامینه
هایگلاس”

مزایا و معایب کابینت ام دی اف

در این قسمت از مقاله قصد داریم تا شما را بیشتر با کابینت ام دی اف آشنا کنیم و مزایا و معایب کابینت ام دی اف را برای شما بازگو کنیم. البته مزایای این سبک کابینت از معایب آن بسیار بیشتر است. برای شناخت بیشتر از این سبک کابینت آشپزخانه از شما دعوت میکنم. در ادامه نیز با ما همراه باشید:

مزایای کابینت ام دی اف

  • ورق ام دی اف گستردگی رنگ و طرح ها و مدل های بی نهایت دارد و شما هر سلیقه ای داشته باشید می‌توانید رنگ و طرح مورد نظر خود را انتخاب کنید.
  • ظاهر شیک کلاسیک و مدرن کابینت های ام دی اف زیبایی را به خانه ها آورده و از نظر جذابیت و زیبایی قابل قیاس با کابینت های فلزی و قدیمی نیستند.
  • با توجه به آن که در تهیه آن ها از خرده چوب های بازیافتی استفاده می‌شود، با استفاده از آن ها می‌توان به حفظ محیط زیست کمک کرد.
  • کابینت ام دی اف عمر طولانی و همچنین تحمل وزن بسیاری دارد.
  • اصولاً کابینت ام دی اف با یک دستمال مرطوب به راحتی تمیز می شود.
  • کابینت آشپزخانه ام دی اف قیمت مناسبی دارد.

 

معایب کابینت ام دی اف

  • صفحه کابینت در صورت حرارت دیدن مثل گذاشتن قابلمه گرم به مرور فرسوده می‌شود و رنگ آن قسمت تغییر می‌کند. پیشنهاد می‌کنم از اینکار پرهیز کنید.
  • کابینت ام دی اف در مقابل رطوبت آسیب پذیر است و در صورت برخورد مکرر آب با کابینت آن قسمت باد کرده و قابل تعمیر نیست و میبایستی تعویض شود.
  • ورق ام دی اف در هر رنگ و طرحی که باشد در مقابل اشیا تیز و برنده آسیب پذیر هستند.
  • در صورت آسیب دیدن از حرارت یا اجسام برنده امکان ترمیم کابینت وجود ندارد.


” 

 

انواع کابینت ام دی اف

کابینت ام دی اف که امروزه تقریباً در تمامی خانه ها وجود دارد در سبک های مختلف طراحی و ساخته می‌شود در این بخش از مقاله می‌خواهیم شما را با این سبک و مدل ها آشنا کنیم. ورق ام دی اف متریال اصلی انواع کابینت آشپزخانه است. بالاتر اشاره کردیم که ام دی اف چیست.

ام دی اف خام در مرحله اول در ضخامت شانزده میلیمتر تولید می‌شود و سپس روکش های مختلف روی ام دی اف خام پرس می‌شود. جنس این روکش ها بسیار متنوع است. اگر بخواهیم به انواع کابینت آشپزخانه نگاهی بیاندازیم در ابتدا باید به سه سبک اصلی کابینت آشپزخانه اشاره کنیم:

  1. کابینت آشپزخانه کلاسیک
  2. کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک
  3. کابینت آشپزخانه مدرن

 

 “

قیمت کابینت‌های مختلف

قیمت کابینت در انواع مختلف و روش درست قیمت گیری! درست  است که هزینه دقیق یک کابینت به مضوعات مختلفی بستگی داره حتی به دستگیره کابینت؛ اما در این مطلب به طور خلاصه درباره موضوع قیمت کابینت آشپزخانه صحبت خواهیم کرد تا هزینه دقیق کابینت را بتوانید محاسبه کنید. مهم‌ترین قسمت برای سفارش طراحی و ساخت کابینت، هزینه نهایی کار می‌باشد.

یکی دیگر از مطالب سایت :
چشمه و قنات چگونه به وجود می آیند

کابینت مدرن دو رنگ

مسلما تا به حال آشپزخانه های زیادی را دیده اید که در آن ها از ترکیب دو رنگ متفاوت برای کابینت استفاده شده است، از نظر کارشناسان طراحی داخلی این کار یک روش عالی و کم هزینه نسبت به کابینت آشپزخانه کلاسیک و در عین حال اساسی برای تغییر دکوراسیون داخلی و تطبیق کابینت آشپزخانه با سایر المان های داخلی خانه است. به عنوان مثال ست کردن رنگ کابینت با روکش مبلمان، میز تلویزیون و یا رنگ آمیزی دیوارها و کاغذ دیواری می‌تواند اساس دیزاین خانه شما را تشکیل دهد. کابینت دو رنگ معمولا در سبک کابینت آشپزخانه مدرن مورد استفاده قرار می گیرد.

معمولا در کابینت مدرن دورنگ، یکی از رنگ ها سفید یا کرم استخوانی انتخاب می‌شود. این نکته به جهت انعکاس مناسب ترِ نور در فضای آشپزخانه در نظر گرفته می‌شود. و بیشتر مواقع این انتخاب اجتناب ناپذیر است اما برای انتخاب رنگ دوم باید به دیگر وسایل آشپزخانه نگاهی داشته باشید تا از نظر هارمونی رنگ ها و به کمک مشاوره با کارشناسان، بهترین انتخاب را انجام دهید.

 

کابینت مدرن ملامینه

سبک ترین روکش MDF روکش ملامینه می‌باشد. ملامینه ورقی است با مغز نئوپان که با روکش نازکی به نام ملامینه پوشانده شده است. این لایه نازک در کابینت ملامینه ضد آب و ضد خش است.
نقطه ضعف ملامینه حساسیت نئوپان به رطوبت است. لذا توصیه می‌شود در محل‌هایی که در معرض آب نیستند از ورق ملامینه استفاده شود مانند کمد دیواری های اتاق خواب، یا نقطه هایی از آشپزخانه که از سینک دورتر می‌باشد.

این سبک به اسم کابینت ام دی اف نیز شناخته می‌شود البته با کمی تفاوت. ورق‌های ام دی اف شبیه ملامینه هستند (ورقی با روکش ملامینه) اما با مغزی ای متفاوت. مغزی این ورق ها بجای نئوپان از جنس متریالی به نام ام دی اف می‌باشد که فشردگی بیشتری دارد. و دارای طرح و رنگ های فراوان است.

 

کابینت یکی از مهم ترین و اصلی ترین اجزا در هر آشپزخانه می باشد که نه تنها بر زیبایی محیط، بلکه بر نظم و استفاده بهینه از فضا و قرار دادن وسایل بیشتر و دسترسی آسان به هر یک تاثیرگذار است. به همین دلیل تنوع زیادی در متریال و طرح و نحوه تولید کابینت ها وجود داشته و متناسب با سبک های مختلف دکوراسیون می توان گزینه های متعددی از قبیل کابینت کلاسیک و مدرن و غیره را انتخاب نمود. کابینت ممبران که نام دیگر آن کابینت وکیوم است یکی از گزینه های بسیار مناسب برای آشپزخانه هایی با فضای باز و نسبتا بزرگ است که هدف ایجاد فضایی کاملا کلاسیک و لوکس باشد. این کابینت ها دارای بدنه ام دی اف می‌باشند و می‌توان آنها را متناسب با نوع طرح های ایجاد شده در آن، در دو گروه کلاسیک و مدرن تقسیم بندی نمود.

 

با توجه به ابهامات و سوالات زیادی که درباره این کابینت ها وجود دارد، در پاسخ به این سوال که کابینت ممبران چیست می توان پاسخ زیر را ارائه داد:

کابینت وکیوم یا ممبران از ورق های ام دی اف ۱۶ میلیمتری ساخته میشوند و دارای بخش های مختلفی از قبیل کابینت ایستاده، زمینی، ویترین شیشه ای، جزیره، ستون ها و تاج و زیرچراغ می باشد. طرح های برجسته که اغلب از هنر و معماری ایرانی الهام گرفته میشوند، ابتدا توسط دستگاه cnc بر روی ورق های ام دی اف ایجاد و ابزار زده شده و در نهایت با روکش وینیل و پی وی سی روی آنها نصب می گردد. نصب و وکیوم روکش پلاستیکی روی کابینت های ممبران توسط دستگاه های مخصوص اجرا می گردند که ثبات و ماندگاری و چسبندگی بالا روکش را تضمین خواهند کرد.”

بهترین رنگ کابینت ممبران

اگر بخواهیم نگاهی به تاریخچه کابینت ممبران بیاندازیم متوجه این موضوع خواهید شد که این سبک کابینت بسیار محصول جدیدی محسوب می شود اما در همین مدت زمان کوتاه بسیار مورد توجه بوده و به همین جهت سازنگان این سبک دکور تنوع بیشتری در رنگ و طرح محصولات خود دادند تا سهم بیشتری از بازار موجود داشته باشند. اما به راستی میان صدها رنگ ساده و طرح دار و متفاوت بهترین رنگ کابینت ممبران کدام است؟ به عبارت دیگر، چطور بهترین رنگ را برای این کابینت ها انتخاب کنیم؟

مبحث رنگ در طراحی دکوراسیون یک مقوله کاملا سلیقه ای به حساب می‌آید و باید به رنگ دیگر وسایل آشپزخانه، رنگ کف و کاشی توجه کرد تا انتخاب بهتری داشته باشید. کابینت آشپزخانه ممبران محصول بسیار پر فروشی است و در صدها رنگ در بازار عرضه می‌گردد. اما در این میان تمایل مشتریان به دو رنگ سفید و گردویی بیشتر است که در ادامه بیشتر به آنها اشاره می کنیم.

کابینت ممبران سفید

کابینت ممبران سفید را می‌توان به عنوان محبوب ترین رنگ این سبک کابینت معرفی کرد. در واقع رنگ سفید در انواع کابینت کلاسیک و مدرن بسیار پر طرفدار است و این محبوبیت دلایل متعددی دارد مثل انعکاس نور مناسب در محیط آشپزخانه که با رنگ سفید به بهترین شکل ممکن خواهد شد. مورد دیگری که رنگ سفید را متمایز می کند این است که استفاده از این رنگ فضای آشپزخانه را بزرگتر نمایش می دهد همچنین انتخاب رنگ سفید کابینت برای آشپزخانه آرامش را در محیط به ارمغان می آورد.

 

در این کابینت شیک و مجلل از دستگیره های استیل زیبا استفاده شده است. در این دکور لاکچری جنس صفحه انتخاب شده، سنگ کورین به رنگ دکور در قسمت کابینت‌ها است. و با توجه به این موضوع که رنگ جزیره انتخابی برای این دکور، قهوه‌ای سوخته برای تضاد رنگی بیشتر می‌باشد، رنگ صفحه کورین روی جزیره به رنگ روشن هم رنگ با کابینت‌ها انتخاب شده است.

 

کابینت ممبران گردویی

اگر به دنبال گزینه ای مناسب برای داشتن آشپزخانه ای کلاسیک هستید، بهتر است کابینت ممبران گردویی را انتخاب کنید. این کابینت ها اگر حرفه ای اجرا شوند، شباهت بسیار زیادی با کابینت های چوبی خواهند داشت. البته توجه داشته باشید که کابینت های قهوه ای و گردویی ممبران برای آشپزخانه های کوچک نمی توانند جلوه خوبی داشته باشند و بهتر است برای محیط هایی استفاده شوند که محدودیتی در فضا ندارند.

 

انتخاب این سبک کابینت آشپزخانه بیشتر در افرادی که دوستدار طبیعت هستند و به رنگ چوب علاقه دارند دیده می‌شود. کابینت ممبران گردویی برای آشپزخانه هایی با متراژ پایین مناسب نیست. دلیل این امر کاملا بدیهی است زیرا که رنگ‌های گردویی و قهوه‌ ای باعث کوچک تر دیده شده فضا شده و استفاده آن در کابینت‌های کوچک تر توصیه نمی‌شود.

 “