در زیر روش درست کردن ۱۰ کوکتل و نوشیدنی نوشته شده که مناسب پاییزه و با میوه های این فصل جفت و جور می شن.
واسه آشنایی با روش جفت و جور اونا همراهمون باشین.

 

 

۱- سانگریا

 

مواد لازم

 

  • ۲ پیمانه آب داغ

 

  • ۲ عدد چای مشکی کیسه ای

 

  • ۲ چوب دارچین

  • نصف پیمانه شکر
  • ۳ پیمانه آب انار

  • ۱ پیمانه آب پرتقال تازه

  • ۱ عدد پرتقال متوسط

  • ۱ عدد لیموترش زرد متوسط
  • ۱ عدد لیموترش سبز متوسط

 

 

  • ۱ عدد سیب متوسط

 

 

  • ۳ پیمانه آب گازدار

 

 

روش درست کردن

    1. چای کیسه ای رو درون آب داغ بریزین. چوبای دارچین رو درون اون بندازین و ۵ دقیقه کنار بذارین تا دم بکشه.
    2. تو یه پارچ بزرگ، چای دارچینی رو با همه مواد مخلوط کنین.
    3. اونو یه ساعت در یخچال بذارین تا سرد شده و همه مزه ها به خورد هم برن.

 

  • نوشیدنی رو با یخ سرو کنین.

 

۲- لیموناد رزماری

 

مواد لازم

 

  • ۱ پیمانه آب لیموترش

  • ۳/۴ پیمانه شکر

  • پوست دو عدد لیموترش
  • دو ساقه رزماری

  • ۴ تا ۶ پیمانه آب گازدار

 

روش درست کردن

 

  1. آب لیموترش و شکر رو درون شیرجوش با هم مخلوط کنین و روی حرارت ملایم بذارین تا بجوشن. اونو دایم هم بزنین تا شکر به طور کامل در آب لیمو حل شه.
  2. پوست لیموترش و ساقه های رزماری رو اضافه کرده و روی حرارت هم بزنین.
  3. از روی حرارت ورداشته و پس از سرد شدن، یه شب تا صبح در یخچال بذارین.
  4. این لیموناد رو از صافی عبور داده و با ساقه رزماری تزئین و سرو کنین.

۳- کوکتل کامکوآت

مواد لازم

 

 

  • ۱ پیمانه شکر

  • ۱ پیمانه آب

  • ۲ قاشق چایخوری دانه فلفل قرمز کوبیده شده

  • ۲۴ عدد کامکوآت

 

  • یخ

 

  • ۳ لیتر آب گازدار

روش درست کردن

  1. آب و شکر رو تو یه شیرجوش کوچیک با هم مخلوط کرده و هم بزنین. پس از جوشیدن شربت، شعله رو خاموش کنین.
  2. دانه های فلفل قرمز رو به مدت نیم ساعت درون شربت بندازین. بعد اونو از صافی عبور بدین.
  3. کامکواتا رو حلقوی برش داده و درون پارچ بریزین. شربت رو روی اون ریخته و با یخ سرو کنین.

۴- کوکتل گلابی

مواد لازم

 

 

 

  • ۱ پیمانه آب گلابی

 

 

    • ۱ قاشق چایخوری آب لیموترش

 

  • ۳/۴ پیمانه عسل
  • ۱/۴ پیمانه شکر

 

  • ۱ ساقه رزماری

 

  • ۱ عدد زنجبیل پوست کنده

  • مقدار کمی پودر جوزهندی

  • یخ

  • آب گازدار

روش درست کردن

  1. آب گلابی، آب لیموترش، عسل، شکر، رزماری، زنجبیل و جوزهندی رو درون قابلمه کوچیکی با هم مخلوط کنین. اونا رو روی حرارت بذارین و اجازه بدین تا بجوشن. پس از ۵ دقیقه شعله رو کم کنین و هم بزنین تا شکر به طور کامل در مواد حل شه.
  2. اونو از روی حرارت وردارین و نیم ساعت کنار بذارین. شربت رو از صافی عبور بدین و کنار بذارین تا خنک شه.
  3. واسه سرو، نصف پارچ رو با یخ پرکنید، ۳ قاشق غذاخوری از این سیروپ رو ریخته و آب گازدار رو اضافه کنین. در صورت تمایل می تونین سیروپ بیشتری اضافه کنین تا کوکتل شیرین تر شه.

۵- کوکتل انار و گریپ‌‌فروت

 

 

مواد لازم

  • نصف پیمانه آب گریپ‌فروت

  • نصف پیمانه آب انار

  • ۱ پیمانه شکر

  • ۲ عدد بادیان ستاره ای
  • یخ

  • آب گازدار

  • دانه های انار

روش درست کردن

  1. آب گریپ‌فروت، آب انار، شکر و بادیان ستاره ای رو درون شیرجوش بریزین و روی حرارت ملایم بذارین تا بجوشه. شربت رو همیشه هم بزنین تا شکر به طور کامل آب شه.
  2. اونو از روی حرارت وردارین و نیم ساعت کنار بذارین. بعد از صافی عبور داده و کنار بذارین تا خنک شه.
  3. واسه سرو، پارچ رو تا نیمه از یخ پر کنین. ۴ قاشق غذاخوری از سیروپ رو ریخته و آب گازدار رو اضافه کنین. در آخر، کوکتل رو با دانه های انار تزئین و سرو کنین.

۶- یخ‌چای سبز با زنجبیل، نعناع و عسل

 

مواد لازم

 

  • ۶ پیمانه آب

 

  • ۱/۴ پیمانه زنجبیل

 

 

  • ۳ تا ۶ عدد چای سبز کیسه ای

 

  • نصف پیمانه برگ نعناع

 

 

  • ۱/۳پیمانه عسل
  • ۱ عدد لیموترش

 

روش درست کردن

 

  1. درون یه قابلمه کوچیک، آب و زنجبیل رو با هم مخلوط کنین. روی حرارت بذارین تا بجوشه. بعد از روی حرارت ورداشته، کیسه های چای سبز و برگای نعناع رو در اون انداخته و ۱۵ دقیقه کنار بذارین تا دم بکشه.
  2. چای رو از صافی عبور بدین. عسل و آب لیموترش رو اضافه کرده و هم بزنین.
  3. واسه سرو، دو برش لیموترش، برگ نعناع و یخ در لیوان ریخته و چای رو به اون اضافه کنین.

 

۷- کوکتل هلو

 

مواد لازم

  • ۲ پیمانه آب

  • ۳ عدد چای سبز کیسه ای
  • ۴ عدد هلوی بزرگ

 

  • آب ۱ عدد لیموترش

 

  • ۴ پیمانه نوشیدنی زنجبیلی

  • عسل

  • برگ ریحان یا نعناع

روش درست کردن

  1. چای رو در آب جوش به مدت ۱۵ دقیقه دم کنین. بعد کنار بذارین تا سرد شه.
  2. هلوها رو پوست کنده و درون مخلوط کن بریزین. هم بزنین تا به طور کامل پوره شه.
    بعد اونو از صافی عبور بدین.
  3. چای، پوره هلو و نوشیدنی زنجبیلی رو با هم مخلوط کنین. عسل رو اضافه و هم بزنین. نوشیدنی رو با برگای نعناع یا ریحان تزئین و سرو کنین.

 

۸- کوکتل انگور سفید

 

مواد لازم

  • ۱/۲ پیمانه انگور سفید یخ زده

 

  • ۱/۲ انگور قرمز یخ زده

 

  • ۱ عدد پرتقال

  • ۱ عدد لیموترش
  • ۴ پیمانه نوشیدنی زنجبیلی

 

  • ۴ پیمانه آب انگور سفید

 

روش درست کردن
  1. لیموترش و پرتقال رو قاچ کرده و درون پارچ بریزین. بقیه مواد رو به اونا اضافه و هم بزنین.
۹- آب آناناس و زنجبیل

 

مواد لازم

 

  • ۴ پیمانه نوشیدنی زنجبیلی

 

 

  • ۴ پیمانه آب آناناس
  • ۱ تیکه زنجبیل خرد شده

  • ۱ عدد پرتقال
  • نصف پیمانه برگ تازه ریحان

 

روش درست کردن

 

  1. پرتقال رو قاچ کرده و درون پارچ بریزین. بقیه مواد رو اضافه و هم بزنین.

۱۰- کوکتل کره کاکائو

مواد لازم

  • ۵۷ گرم کاکائوی مشکی

  • ۲۱ گرم سس کارامل

  • ۱ اسکوپ بزرگ بستنی وانیلی

 

  • نصف اسکوپ یخ

 

  • نوک انگشت نمک دریایی

روش درست کردن

  1. همه مواد رو به غیر از نمک رو با هم درون مخلوط‌کن بریزین. پس از اینکه پوره و یکدست شدن، درون لیوان دلخواه ریخته و با نمک دریایی تزئین و سرو کنین.
یکی دیگر از مطالب سایت :
چرا پیتزا تا این حد اعتیادآور است؟