در زیر روش درست کردن ۱۰ کوکتل و نوشیدنی نوشته شده که مناسب پاییزه و با میوه های این فصل جفت و جور می شن.
واسه آشنایی با روش جفت و جور اونا همراهمون باشین.
۱- سانگریا
مواد لازم
- ۲ پیمانه آب داغ
- ۲ عدد چای مشکی کیسه ای
- ۲ چوب دارچین
- نصف پیمانه شکر
- ۳ پیمانه آب انار
- ۱ پیمانه آب پرتقال تازه
- ۱ عدد پرتقال متوسط
- ۱ عدد لیموترش زرد متوسط
- ۱ عدد لیموترش سبز متوسط
- ۱ عدد سیب متوسط
- ۳ پیمانه آب گازدار
روش درست کردن
-
- چای کیسه ای رو درون آب داغ بریزین. چوبای دارچین رو درون اون بندازین و ۵ دقیقه کنار بذارین تا دم بکشه.
- تو یه پارچ بزرگ، چای دارچینی رو با همه مواد مخلوط کنین.
- اونو یه ساعت در یخچال بذارین تا سرد شده و همه مزه ها به خورد هم برن.
- نوشیدنی رو با یخ سرو کنین.
۲- لیموناد رزماری
مواد لازم
- ۱ پیمانه آب لیموترش
- ۳/۴ پیمانه شکر
- پوست دو عدد لیموترش
- دو ساقه رزماری
- ۴ تا ۶ پیمانه آب گازدار
روش درست کردن
- آب لیموترش و شکر رو درون شیرجوش با هم مخلوط کنین و روی حرارت ملایم بذارین تا بجوشن. اونو دایم هم بزنین تا شکر به طور کامل در آب لیمو حل شه.
- پوست لیموترش و ساقه های رزماری رو اضافه کرده و روی حرارت هم بزنین.
- از روی حرارت ورداشته و پس از سرد شدن، یه شب تا صبح در یخچال بذارین.
- این لیموناد رو از صافی عبور داده و با ساقه رزماری تزئین و سرو کنین.
۳- کوکتل کامکوآت
مواد لازم
- ۱ پیمانه شکر
- ۱ پیمانه آب
- ۲ قاشق چایخوری دانه فلفل قرمز کوبیده شده
- ۲۴ عدد کامکوآت
- یخ
- ۳ لیتر آب گازدار
روش درست کردن
- آب و شکر رو تو یه شیرجوش کوچیک با هم مخلوط کرده و هم بزنین. پس از جوشیدن شربت، شعله رو خاموش کنین.
- دانه های فلفل قرمز رو به مدت نیم ساعت درون شربت بندازین. بعد اونو از صافی عبور بدین.
- کامکواتا رو حلقوی برش داده و درون پارچ بریزین. شربت رو روی اون ریخته و با یخ سرو کنین.
۴- کوکتل گلابی
مواد لازم
- ۱ پیمانه آب گلابی
-
- ۱ قاشق چایخوری آب لیموترش
- ۳/۴ پیمانه عسل
- ۱/۴ پیمانه شکر
- ۱ ساقه رزماری
- ۱ عدد زنجبیل پوست کنده
- مقدار کمی پودر جوزهندی
- یخ
- آب گازدار
روش درست کردن
- آب گلابی، آب لیموترش، عسل، شکر، رزماری، زنجبیل و جوزهندی رو درون قابلمه کوچیکی با هم مخلوط کنین. اونا رو روی حرارت بذارین و اجازه بدین تا بجوشن. پس از ۵ دقیقه شعله رو کم کنین و هم بزنین تا شکر به طور کامل در مواد حل شه.
- اونو از روی حرارت وردارین و نیم ساعت کنار بذارین. شربت رو از صافی عبور بدین و کنار بذارین تا خنک شه.
- واسه سرو، نصف پارچ رو با یخ پرکنید، ۳ قاشق غذاخوری از این سیروپ رو ریخته و آب گازدار رو اضافه کنین. در صورت تمایل می تونین سیروپ بیشتری اضافه کنین تا کوکتل شیرین تر شه.
۵- کوکتل انار و گریپفروت
مواد لازم
- نصف پیمانه آب گریپفروت
- نصف پیمانه آب انار
- ۱ پیمانه شکر
- ۲ عدد بادیان ستاره ای
- یخ
- آب گازدار
- دانه های انار
روش درست کردن
- آب گریپفروت، آب انار، شکر و بادیان ستاره ای رو درون شیرجوش بریزین و روی حرارت ملایم بذارین تا بجوشه. شربت رو همیشه هم بزنین تا شکر به طور کامل آب شه.
- اونو از روی حرارت وردارین و نیم ساعت کنار بذارین. بعد از صافی عبور داده و کنار بذارین تا خنک شه.
- واسه سرو، پارچ رو تا نیمه از یخ پر کنین. ۴ قاشق غذاخوری از سیروپ رو ریخته و آب گازدار رو اضافه کنین. در آخر، کوکتل رو با دانه های انار تزئین و سرو کنین.
۶- یخچای سبز با زنجبیل، نعناع و عسل
مواد لازم
- ۶ پیمانه آب
- ۱/۴ پیمانه زنجبیل
- ۳ تا ۶ عدد چای سبز کیسه ای
- نصف پیمانه برگ نعناع
- ۱/۳پیمانه عسل
- ۱ عدد لیموترش
روش درست کردن
- درون یه قابلمه کوچیک، آب و زنجبیل رو با هم مخلوط کنین. روی حرارت بذارین تا بجوشه. بعد از روی حرارت ورداشته، کیسه های چای سبز و برگای نعناع رو در اون انداخته و ۱۵ دقیقه کنار بذارین تا دم بکشه.
- چای رو از صافی عبور بدین. عسل و آب لیموترش رو اضافه کرده و هم بزنین.
- واسه سرو، دو برش لیموترش، برگ نعناع و یخ در لیوان ریخته و چای رو به اون اضافه کنین.
۷- کوکتل هلو
مواد لازم
- ۲ پیمانه آب
- ۳ عدد چای سبز کیسه ای
- ۴ عدد هلوی بزرگ
- آب ۱ عدد لیموترش
- ۴ پیمانه نوشیدنی زنجبیلی
- عسل
- برگ ریحان یا نعناع
روش درست کردن
- چای رو در آب جوش به مدت ۱۵ دقیقه دم کنین. بعد کنار بذارین تا سرد شه.
- هلوها رو پوست کنده و درون مخلوط کن بریزین. هم بزنین تا به طور کامل پوره شه.
بعد اونو از صافی عبور بدین.
- چای، پوره هلو و نوشیدنی زنجبیلی رو با هم مخلوط کنین. عسل رو اضافه و هم بزنین. نوشیدنی رو با برگای نعناع یا ریحان تزئین و سرو کنین.
۸- کوکتل انگور سفید
مواد لازم
- ۱/۲ پیمانه انگور سفید یخ زده
- ۱/۲ انگور قرمز یخ زده
- ۱ عدد پرتقال
- ۱ عدد لیموترش
- ۴ پیمانه نوشیدنی زنجبیلی
- ۴ پیمانه آب انگور سفید
روش درست کردن
- لیموترش و پرتقال رو قاچ کرده و درون پارچ بریزین. بقیه مواد رو به اونا اضافه و هم بزنین.
۹- آب آناناس و زنجبیل
مواد لازم
- ۴ پیمانه نوشیدنی زنجبیلی
- ۴ پیمانه آب آناناس
- ۱ تیکه زنجبیل خرد شده
- ۱ عدد پرتقال
- نصف پیمانه برگ تازه ریحان
روش درست کردن
- پرتقال رو قاچ کرده و درون پارچ بریزین. بقیه مواد رو اضافه و هم بزنین.
۱۰- کوکتل کره کاکائو
مواد لازم
- ۵۷ گرم کاکائوی مشکی
- ۲۱ گرم سس کارامل
- ۱ اسکوپ بزرگ بستنی وانیلی
- نصف اسکوپ یخ
- نوک انگشت نمک دریایی
روش درست کردن
- همه مواد رو به غیر از نمک رو با هم درون مخلوطکن بریزین. پس از اینکه پوره و یکدست شدن، درون لیوان دلخواه ریخته و با نمک دریایی تزئین و سرو کنین.